WebDevNow

ONZE SERVICES

WEBSITE / THEMA BOUW

Snel online met jouw design. Daar zijn wij voor. Dankzij onze jarenlange kennis, afgestemd om vliegensvlug te kunnen handelen, zijn wij in staat jouw project binnen een mum van tijd op het internet te plaatsen.

ECOMMERCE

Een prachtige webshop die naast snel en veilig ook nog eens goed converteerd? Bij WebDevNow doen we dit samen met WooCommerce. Deze plugin maakt van elke WordPress site een simpel te onderhouden maar toch zeer uitgebreide en schaalbare webshop.

HOSTING en BEVEILIGING

Ons zelfontwikkelde hosting platform is gebouwd voor piekmomenten. Linux-containers en een centrale firewall beveiligen elke website. En door gebruik te maken van Load balancers zorgen wij voor een optimale verdeling van verkeer.

ZOEK OPTIMALISATIE

Wanneer wij een website design tot leven brengen houden we altijd rekening met de zoek optimalisatie van de site. Samen kijken we naar de teksten, links en andere belangrijke elementen die ons helpen met de SEO.

CONTACT OPNEMEN?

SERVICE EN ONDERHOUD

Bij WebDevNow bieden wij naast het bouwen van websites, ook de mogelijkheid voor een service en onderhoud pakket. Voor een vast bedrag per maand voorzien wij de site van updates, upgrades en staan we 24/7 per dag klaar voor vragen of aanpassingen.

APPLICATIES / PLUGINS

Op zoek naar een custom made applicatie of plugin? Bij WebDevNow beschikken we over een gedreven team van zeer ervaren ontwikkelaars die al uw wensen om kunnen zetten in krachtige applicaties of plugins. En altijd perfect te integreren met onze andere diensten.

ANALYTICS

Gegevens zijn er tegenwoordig in grote overvloed. Het is hierdoor dan ook gemakkelijk in te denken hoe veel je hier mee kunt bereiken. Door u het juiste inzicht te bieden, kunt u een daadwerkelijk aantoonbare meerwaarde creƫren voor u en uw klanten.

CONSULTANCY

Prima in staat alles zelf te doen, maar vindt u het wel fijn als er iemand voor de zekerheid meekijkt en bijspringt waar nodig? Dan kunnen wij u voordelig onze consultancy service aanbieden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.