WebDevNow

ONZE WERKWIJZE

1.

KENNISMAKEN

Op de koffie, via Teams, Skype, WhatsApp, of welke andere vorm van communicatie dan ook. Bij ons is dat allemaal geen probleem.

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen, en krijgen wij als bedrijf zijnde alvast een indruk van wat jij als designer zoekt. 

PLANNEN

Om een project snel en soepel te laten verlopen is een goede planning erg belangrijk. Daarom nemen we er bij WebDevNow altijd goed de tijd voor om een haalbaar en waar nodig schaalbaar plan te realiseren.

Tijdens de planning komen we ook een prijs overeen gebaseerd op het geplande aantal uren en eventuele extra kosten buiten de uren om. Denk  hierbij aan kosten voor hosting, premium thema en/of plugins.

2.

3.

ONTWIKKELEN

Nadat de planning is afgerond beginnen we direct met de ontwikkeling. We werken hierbij in nauwe samenwerking met jou. Je volgt het gehele proces online, zodat waar nodig direct aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Ook testen we tijdens deze fase alles nauwkeurig en zorgen we er voor dat het geheel zo solide mogelijk opgebouwd wordt. Natuurlijk altijd voorzien van uitleg en documentatie.

OPLEVEREN

Zodra de planning is afgewerkt en de ontwikkelfase erop zit, testen wij het gehele project nog eenmalig. Als alles helemaal goed is, dan leveren we het project op. 

Gefeliciteerd, jouw design is in slechts een paar dagen online gezet, en het resultaat is alles wat je er van verwacht had en meer. Daarvan zijn we meer dan zeker.

4.

5.

Onderhoud en Meer

Nu het project online staat, betekend het niet dat wij onze handen er vanaf trekken en er nooit meer na om zullen kijken. Sterker nog, waarom onze klanten zo van ons houden, heeft veel te maken met de constante nazorg die we bieden.

Updates, upgrades en onderhoud, aanpassingen en toevoegingen, hulp op afstand of als het echt nodig is komen we langs. Kortom, met de nazorg van WebDevNow hoef jij je nooit meer druk te maken.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE KLUS?
KOM IN CONTACT!